top of page

saarapyyhtia@hotmail.com  
Tavoitat meidät parhaiten whatsappista

Jos haet vuokratuolipaikkaa tai työssäoppipaikkaa, kirjoita hakemus sähköpostiin jossa kerrot itsestäsi ja miksi haluat juuri meille, otamme yhteyttä haastattelua varten jos kiinnostuimme. Perehdythän ennen hakemuksen lähettämistä liikkeemme toimintaan, liikkeessämme ei toimita kosmetologina omilla palveluilla tai tuotteilla vaan teemme kaikki hoidot keskenään samalla tavalla. Meillä voi suorittaa työssäoppijaksoja, sekä näyttöjä, edellyttäen että näyttöhoito voidaan tehdä hoitolaamme soveltuvalla tavalla, eikä oppilaitos aiheuta liiketoiminnallemme minkäänlaista haittaa. Opetamme paljon uutta kosmetologin työstä, yrittämisestä ja myynnistä jokaiselle liikkeessä toimivalle ilman lisäveloituksia. Opiskelijan ja työntekijän hyvinvointi, ammatillinen kehittyminen sekä ajantasainen osaaminen alati muuttuvassa työelämässä ovat ykkösasioita.
Haemme myös hierojaa ja kalevalaista jäsenkorjaajaa, kysy paikkaa rohkeasti!


Saara Pyyhtiä 0413147173
(kosmetologi, kouluttaja, toimitusjohtaja, työssäoppiohjaaja, sairaanhoitajaopiskelija)
-Valoimpulssi karvanpoistot sekä ihonhoidot+koulutus ja kehitys, happokuorinnat ja, neulaukset, diatermia, hyaluron pen, pigmentoinnit, rentouttavat hoidot, ripsipidennykset, sokeroinnit, lasten palvelut, meikit, koulutus, opiskelijoiden ohjaus ja opiskelijoiden näytöt, rekrytointi, 
kaikki reklamaatioasiat ja ajanvaraus monen hengen hoitoihin.


Sara Kurti kosmetologiyrittäjä 0406240582
-Valoimpulssi karvanpoistot sekä ihonhoidot, happokuorinnat ja, neulaukset, diatermia, rentouttavat hoidot, ripsipidennykset, sokeroinnit, lasten palvelut, meikit, opiskelijoiden ohjaus, rekrytointi)

Opiskelijamme (rentouttavat hoidot):
Jenni Pihlaja 0503608556
Ronja Muukkonen 0409699044

Pohjolantie 1,

33430 Vuorentausta

Ylöjärvi

Parkkeeraus vapaasti K-marketin pihaan

(muista kiekko), sijaitsemme rakennuksen sivulla, viimeinen ovi.

Bussi 28 kulkee vierestä.

hameen_kosmetologikeskus_logo_luonnonvih
bottom of page