top of page

Pistoshoitokoulutus 1400€ sis. anatomia, täyteainehoidot neula
Pistoshoitokoulutus 1200€ sis  anatomia, lipolyyttiset injektiot neula
Yhdistelmäkoulutus 2000€ sis anatomia, täyteaineet ja lipolyyttiset injektiot
Oppilas huomioi lainsäädännön nykyiset ja tulevat vaatimukset koulutusta hankkiessaan, todistuksen saa kun pääsee loppukokeen läpi täysin pistein ja sitoutuu toimimaan koulutuksen mukaan. Opetus sisältää pistosteorian, turvallisuusteorian, esteettisen suunnittelun perustan sekä injektiotekniikan jolla ei tule luonnotonta tai kudokselle vaarallista tulosta. Oppilaalla omat malliasiakkaat, mallille hoito maksaa ainoastaan ainekustannukset.
Koulutukseen otetaan kerrallaan yksi oppilas ja opetus saattaa kestää kaksi päivää, sisältää kouluttajan tuen myös jatkossa. Lisätietoja: 0413147173

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo on kehon oma aine, joka vetää vettä puoleensa tuhankertaisen määrän omaan molekyylipainoonsa nähden. Sitä on meillä lapsena kehossa paljon, siksi ihokin silloin on kimmoisa, terve ja paranee nopeasti. Täyteaineessamme ei ole puudutetta parempien tulosten sekä kudosturvallisuuden takia, puudutamme ihon pintaa jossa tunto lähinnä sijaitsee. Näin täyte pysyy paremmin paikallaan eikä verenkierto ei huonone täyttämisen aikana, jolloin täyteainehoito on turvallisempi.

Voit täyttää nasolabiaalijuonteet, sibeliusrypyt, poskipäät, kyynelurat, ohimot, marionettiuurteet sekä muotoilla huulia, nenää ja leukaa.

Emme täytä ylähuulen yläreunaa koska täyteaineet leviävät siitä hyvin todennäköisesti ajan kanssa ylöspäin sekä työntävät reunaa törrölle ulos, ei ylös. Silloin syntyy ei-toivottu ankkaefekti ja huulista näkee että siellä on jotain ylimääräistä. Huulen puna-alueen ulkopuolelle ei laiteta täyteainetta, huolehdimme myös ettei aine tule jatkossakaan leviämään, näin et koskaan joudu sitä meidän takiamme poistamaan. Ylähuulta saa kauniisti kohoamaan täyttämällä alareunaa tai kiristämällä ihoa ylähuulen ja nenän välissä, tähän meiltä löytyy neulaus+teippaus hoito.

 

Teemme luonnollisia tuloksia vaikka kyseessä olisi isompikin muutos, tavoite on että tuntematon ei osaa sanoa että kasvoja on täytetty.

Saat ottaa mukaan kuvan unelmatuloksesta ja lähdemme työstämään sitä sinulle mahdollisimman todeksi.

Muista pohtia valmiiksi, haluatko huulista feminiinisemmät, korjata epäsymmetriaa, tai vaihtaa kokoa tai mallia, niin saamme yhdessä suunniteltua kasvosi parhaiten.

Muistathan että yhdellä kertaa ei saa täyttää ihoa liikaa, muuten verisuonet ja hermot saattaisivat jäädä puristuksiin josta seuraa pahimmillaan kudoskuolio. Huulet tulee kyllästää milli kerrallaan maltilla, eikä ensimmäisellä kerralla laiteta vahvaa täyteainetta ettei täyteaine mene herneille. Ensimmäinen milli ei näy välttämättä vielä ulospäin, mutta kun saamme huuliin hyvän pitoisuuden hyaluronihappomolekyylejä, tulos pysyy jopa vuosia.

Suunnitteluajalla osaamme arvioida tarvittavat aineet ja määrät, osaat varautua kustannuksiin ja saat vielä harkita ostopäätöstä. Voit myös lähettää meille kuvat alueesta.

Hiljaa hyvä tulee.

Voit varata ilmaisen suunnitteluajan pistoshoitoihin, 

monen alueen hoitoihin saat oman tarjouksen.

Täyteaine 1 ml 350€, lisämillit 200€/ml

Täyteaine 0,5ml 260€

Vahva täyteaine 1ml 450€, lisämillit 250€/ml

371311826_201687546246648_5289326851941920497_n.jpg

Lipolyysi - rasvaa hajottavat injektiot

Lipolyyttiset aineet fosfatidyylikoliini sekä deoksikoliaatti hajottavat rasvasoluja ja stimuloivat niiden poistumista kehosta aineenvaihdunnan avulla. Niitä esiintyy kehossa luonnollisesti. Kehon omia aineita käyttäen vältytään allergisilta reaktioita.

Lipolyysi on suosittu ja varmasti toimiva hoito, kun haluat tietystä kohdasta kehoa rasvaa pois etkä saa laihduttamalla haluttuja tuloksia.

Vastaa teholtaan oikein tehtynä rasvaimua, mutta on tuloksiltaan tasaisempi ja tietysti edullisempi.

Hinnat sisältävät useamman käsittelykerran, maksat alueen hoidosta etkä käyntikerroista tai millilitroista.

Lipolyyttiset injektiot

Leuan alapuoli 370€

Leukalinjan yli roikkuvat posket 350€

Olkavarret 550€

Alavatsa 400-500€

Reidet, polvien ympärys 500€-1000€

Varaa numerosta 0413147173

Tai varaa ilmainen suunnitteluaika

tarkan hinnan arviointiin

hameen_kosmetologikeskus_logo_luonnonvih
bottom of page