top of page

SHR super hair removal -valoimpulssi
luotettavasti kouluttajalta

Myös IPL/SHR koulutukset valoimpulssin turvalliseen, tehokkaaseen ja oikeaoppiseen käyttöön 0413147173

SHR valoimpulssi - tarkempi, turvallisempi ja tehokkaampi kuin IPL

 

Karvanpoistot valoimpulssilla kannattaa toteuttaa aina sarjahoitona, koska yhdellä hoitokerralla ihokarvoista 20% on kasvuvaiheessa, jolloin saa karvatupet tuhottua lopullisesti. Tästä johtuen hoitosarjamme ovat vähintään viiden kerran pituisia. IPL hoitopäällä hoitosarjat venähtivät tapauskohtaisesti yli kymmeneen, kohdennetummalla uudella teknologialla saat nopeammin ja tehokkaammin tuloksia. Valoimpulssi perustuu tarkoin valittuun valon aallonpituuteen ja taitaen annosteltuun pulssittaiseen valolaukaukseen jolloin kuumennamme vain karvaa emmekä ihoa, ja vain karvatuppi tuhoutuu pysyvästi emmekä aiheuta tarpeetonta kudosvauriota. Ammattikouluttaja taitaa valoimpulssihoidot erikoisasetuksineen laitetyypistä riippumatta, sekä osaa myös lukea kunkin valmistajan ohjeet ja lupaukset kriittisesti.

 

Mikä on IPL/SHR ja mikä on LASER?

IPL lyhenne tulee sanoista intense pulsed light eli valoimpulssi, joka myös uudempaa teknologiaa oleva SHR (super hair removal) hoitopää on,  LASER lyhenne tulee sanoista Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation.

Laserissa kaikki valopartikkelit kulkevat samaan suuntaan säteen tapaan ja säde jatkuu yhtä voimakkaana (ja vaarallisena) myös osuessaan esimerkiksi vahingossa heijastavaan pintaan. Valoimpulssissa hehkulampun tapaan tasaisen hajautetusti, jolloin työskentely ja ihoaltistus on turvallisempaa.

Laserissa on yksi aallonpituus ja IPL hoitopäässä monta, aiemmin laser on ollut tehokkaampi ja turvallisempi tapa poistaa karvaa, mutta nyt SHR  eli super hair removal on huomattavasti aiempaa IPL karvanpoistoa tehokkaampi tarkemmin filtteröidyllä valolla, sekä turvallisempi ja kivuttomampi iholle kohdistuen juuri karvatuppeen tuhoten jopa karvankasvuun liittyviä kantasoluja. Hoitopää on myös viilentävä. Näin saat hyviä tuloksia mahdollisimman turvallisesti sekä myös edullisemmin kuin laserlaitteella.

Miksi ei kannata myydä tai ostaa yksittäisiä hoitokertoja?

Käyntikertoja täytyy seurata eikä kannata jättää välistä yhtään, että saat hyvin tuloksin koko alueen karvat pois. Tule seuraavalle hoitokerralle kun ihoalueelle alkaa kasvaa karvaa, 4-10 viikon välein.

Ennen hoitosarjan ostamista varaa aika ilmaiseen konsultaatioon jossa voimme testata kohdan ihosta sinulle sopivilla asetuksilla 24h ennen kokonaisen hoidon aloittamista, että tiedämme hoidon varmasti sopivan, sekä voimme määritellä hoitosarjan pituuden oikein.

Tarkistathan mahdolliset valoherkkyyttä aiheuttavat lääkkeet ynnä muut asiat joiden arvelet voivan vaikuttaa hoitoon, käymme nämä läpi yhdessä.

Yksittäisiä hoitokertoja saat valmiin hoitosarjan jälkeen omalla edullisella hinnalla jos alueelle kasvaa vielä ihoa tummempaa karvaa. Takuukäyntejä SHR/diatermialla saat 3kk ajan jos olet käynyt sarjahoidon oikeaan aikaan ja sinulla on vielä ihoa tummempia karvoja tai yksittäisiä valkoisia joita ei saatu vielä pois (vaaleat poistetaan diatermialla).

Meillä luvataan pysyviä tuloksia ainoastaan ihoa tummemmille ruskeille karvoille, koska karvanpoistossa käytetty aallonpituus kuumentaa ruskeaa pigmenttiä, ei valkoista, vaaleaa tai punaista.

Käsittelemme valitsemasi alueen tarkasti ja turvallisesti sentti sentiltä että saat varmasti kunnollisen ja tasaisen tuloksen, emme liu-uta hoitopäätä nopeuttaaksemme hoitoa tai räiski minne sattuu, haluamme sinulle aina parhaan vastineen rahoillesi. Optiikkaa parantamassa iholla on ultraäänigeeli, se takaa valon turvallisen ja tasaisen jakautumisen iholla.

SHR sopii ihonsävyille 1-4 Fitzpatrickin skaalalla. Ihonväri on kuitenkin eri asia kuin rusketus, eli ethän rusketa itseäsi hoitosarjan aikana, suojaa iho auringossa korkealla suojakertoimella ja vältä saunaa muutama päivä hoidon perään. Ihokarvat on hyvä ajella päivää paria ennen hoitoaikaa, mutta jos et ylety alueelle itse hoidamme tämän puolestasi. Karvat kuumentuvat hoidon aikana ja haluamme tuhota ainoastaan karvatuppia, emme polttaa ihoa. Suurien luomien ja tatuointien päältä emme käsittele valoimpulssilla, kysy näille alueille diatermiaa, samoin kuin vaaleille ja punaisille karvoille.

Karvanpoiston jälkeen karvatuppien kohdat voivat punoittaa ja kohota hieman, tämä on tavoiteltava tulos ja iho rauhoittuu yleensä samana päivänä. Jos iholla ilmenee tämän jälkeen mitään poikkeavaa, ole välittömästi tekijään yhteydessä. Käsitellyt karvat putoavat karvatupista ajan kanssa, ja menee parista viikosta neljään viikkoon ennen kuin uutta kasvua tulee. Tule seuraavaan hoitoon vasta kun ajeltuasi alueen tunnet kunnollista sänkeä eikä pelkkää pehmeää untuvaista kasvua.

Mikäli ihoalueella on pieniä pigmenttipisteitä voimme hoitaa ne samalla pois jos asiakas tahtoo, nämä voivat punoittaa reunoilta ja sitten vaalentua tai hävitä. Jos sinulla on aiemmin ollut pahalaatuinen luomi, emme käsittele pigmenttiluomia ollenkaan jotta niitä voi seurata jatkossakin luotettavasti. Epilepsia, syöpä ja keloidiset arvet ovat este hoidolle.

 

Mainitse konsultaatiossa jos sinulla on PCO tai olet vaihtamassa/vaihtanut sukupuolta, meillä saa näistä alennusta SHR ja diatermia karvanpoistosta. Miehillä, transnaisilla ja PCO naisilla testosteroni hormoni saattaa aiheuttaa uutta karvankasvua karvatuppiin joissa aiemmin ei ole ollut tummaa karvaa, siksi hoitosarja saattaa olla pidempi kuin naisilla, ja vaatia toisinaan ylläpitokäynnin sarjan jälkeen.

Man Looking at Fog

"Olen todella karvainen kaveri. Koko aikuisikäni minua on häirinnyt runsas karvojen kasvu selässä. Se on rajoittanut minua, esimerkiksi olemasta julkisesti ilman paitaa jollen juuri ole saanut apua selkäkarvojeni ajelemiseen.

Olen nyt iloinen, että löysin Hämeen Kosmetologikeskuksesta tarpeeksi tehokkaan valoimpulssi-laitteen ja osaavan henkilökunnan sitä käyttämään.
Tuntuu hienolta, että karvat ovat selästä nyt pysyvästi poissa ja
voin mennä esimerkiksi uimaan ex-tempore."


-Mikko H.

Camping on the Beach

Hinnasto:

 

Kulmien väli ja yläpuoli    5kpl     300€  (60€/kpl)

  (Diatermia kulmien alle + 10€/hoitokerta)

Ylähuuli     5kpl      300€  (60€/kpl)

Leuka     5kpl       480€ (96€/kpl)

  

Kainalot      5kpl      480€ (96€/kpl)

    

Olkavarret     5kpl       580€ (116€/kpl)

Sääret      5kpl      750€ (150€/kpl)

Reidet     5kpl    850€ (170€/kpl)

Bikinirajat     5kpl     400€ (80€/kpl) 

     

Brassi     5kpl     600€ (120€/kpl)

Selkä     5kpl    950€ (190€/kpl)

Vuosina 2024 ja 2025 keräämme koulutusmateriaalia, tällöin hoitosi tulee saada (anonyyminä) dokumentoida kokonaan, ja sinun tulee kirjata myös itse kokemuksia koko hoidon ajan

"Kolme SHR-valoimpulssihoitoa takana ja voin jo nyt sanoa, että hoito todella toimii ja karvat ovat vähentyneet.
Samalla olen päässyt jo lähes kokonaan eroon "mansikka" -ihosta,
joka aina sheivaamisen kanssa vaivasi.

Pienen kivunkin kestää, kun tietää, että lopputulos pysyy. Suosittelen!

-Katja H.

Diatermia sähköneulaus

Diatermia pysyvä karvanpoisto

vaaleat, punaiset, harmaat karvat

30min  30€                               

60min   60€                              

Saatavilla myös lisäpalveluna

osaan hoidoista, hinnat näet

ajanvarauksesta. Sähköneula viedään 

karvatuppeen ja sähkövirran sekä lämmön vaikutuksesta karvatuppi tuhoutuu, sopii varmasti kaikenvärisille karvoille ja myös kulmien alapuolelle.

Hyvä palvelu sinulle joka et enää

näe siistiä kulmia itse.

Suosittelemme ottamaan kipulääkkeen ennen hoitoa, ja jos haluat puudutteen, tule 20min aikaisemmin ajalle.

800wm.jpg
hameen_kosmetologikeskus_logo_luonnonvih
bottom of page