top of page

Tule rentoutumaan ja palautumaan stressistä!

Muista myös lahjakortit jotka saat ostettua summalle nettiajanvarauksen kautta, teemme myös räätälöityjä hoitokokonaisuuksia toiveiden mukaisesti

Luontohetki - Jalkahoito Frantsilan tuotteilla 80min

95

Istahda teekupposen kanssa ihanaan aromaattiseen jalkakylpyyn. Kylvyn aikana jalat kuoritaan. Sisältää yksilöllisen perusjalkahoidon ja lopuksi rentouttavan hieronnan. Saat valita istuma- tai makuuasennon hoidon aikana, voit myös valita eteerisistä öljyistä mieluisimmat.

Lisäpalveluna saatavilla Depend lakkaus ja lakka mukaan 10€

Hongattaren hoiva - jalkahoito 60min

75€

Löytyy jalkahoidoista ajanvarauksessa. Kotimaisella luonnonkosmetiikalla. Jalkakylpy, kynsien siistiminen, kovettumien poisto, hieronta hoitavilla voiteilla yksilöllisesti.

Lisäpalveluna saatavilla:

-Depend lakkaus ja lakka mukaan 10€

-Geelilakkaus 45€

Pelkkä varpaankynsien leikkuu tai yksittäisen syylän/känsän hoito 10€

Perusjalkahoito ilman hierontaa 40€

Tyyni mieli - rentoutushoito 120min

140€

Jalkakylpy, jalkahieronta ja kahvi/teetarjoilu, selkähieronta, kasvojen puhdistus, kuorinta, kasvohieronta, naamio.  Aromaterapeuttisella kotimaisella luonnonkosmetiikalla heleän äänimaailman keskellä.

Saat myös räätälöidä hoidon sisältöä itse. 

Metsätaika - Unna Nordic kasvohoito  60min

85

Suomalaisella Unna Nordic luonnonkosmetiikalla tehtävä kasvohoito. Sarjassa on käytetty parhaimpia luonnon raaka-aineita ja tuoksumaailma vie mielen metsäretkelle. Hoito tehdään aina räätälöidysti, ihosi tarpeen mukaan. Se sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ihon tarpeen mukaiset seerumit, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet. Sopii kaikenikäisille, myös lapsille.

Aamukaste - kasvohoito Frantsilan tuotteilla  60min

85€

Yksilöllinen kasvohoito sisältäen puhdistuksen, kuorinnan, seerumin, kattavan hieronnan kasvoista rintakehään sekä naamion heleässä äänimaailmassa. Sopii kaikenikäisille, myös lapsille.

Maahisen taika - metsämikrobikasvohoito 60min

85€

Puhdistus, kuorinta, hieronta, voide terveyttä tukevilla metsäbiomituotteilla

Kuumakivihieronta 70min 95€

Metsäntuoksussa, osaavissa käsissä, kauniissa äänimaisemassa rentouttava, kipua poistava ja aineenvaihduntaa lisäävä hoito

Niska-hartia täsmähoito 50min 85€ 

Frantsilan tehokkaasti hoitavilla tuotteilla ja kuumilla kivillä lämmittävä ja rentouttava pitkä täsmähieronta niska-hartiaseudun kipuun.

Emme hiero mistään muualta, vaan koko 50 minuuttia ongelma-aluetta työstäen.

Näin saamme auki kipeät lihakset ilman liian kovaa käsittelyä.

Stressielvytys 60min 95

Pysähdytään istumaan ja laitetaan jalat tuoksuvaan kylpyyn, samalla aloitetaan hartioiden hieronta ja rauhoitellaan hengitys. Sen jälkeen asetutaan vatsalleen makuulle lämpimään petiin ja kuunnellaan metsän ääniä, samalla hierotaan selkä ja hartiat keskittyen erityisesti jännittyneisiin kohtiin. Sitten asetutaan selälleen ja jaloista hierotaan turvotus sekä kivut. Lopuksi hierotaan ja sivellään kasvo, decolte ja hieman hiusrajan taakse stressiä pois loihtien.

Erinomainen myös lahjaksi kuormittuneelle läheisellesi.

hameen_kosmetologikeskus_logo_luonnonvih
bottom of page