top of page

IPL ja SHR valoimpulssihoidot pro-koulutus, ei merkkisidonnainen

IPL kasvohoidot ja IPL&SHR karvanpoisto 1500€

-maahantuojan ohjeiden ja laitteen valmiiden asetusten lisäksi tarvitset ammattitaitoa pro-asetusten turvalliseen ja tehokkaaseen käyttöön, sekä tietotaitoa tunnistaa laitevalmistajien lupauksista mikä on totta ja mikä ei. Sis. karvanpoisto uudella ja vanhalla tekniikalla ja omien asetusten teoriaa, IPL kasvohoidoista kaikki eli akne, vahvistus (revitalisation/collagen booster), couperosa/pintaverisuonet (koagulaatio & ablaatio) sekä pigmentaatio, turvaohjeet ja käytännöt, kirjaukset ja hoitojen oikeaoppisen seurantakaavakkeen laatiminen, paranemisvaiheen ohjaus, valolaitehuoneen ominaisuusvaatimukset, laitteiden huoltamista käyttäjän osalta, opastusta palvelun myyntiin sekä tavallisimmat komplikaatiot ja niiden onnistunut hoito. Koulutus kestää joko yhden tai kaksi päivää, suosittelen viikonloppua koska asiaa on paljon. Jos sinulla on jo laite, ota näytöstä kuvia mukaan aiheissa joihin haluat lisäosaamista, ota mukaan myös maahantuojan ohjeet jos on.
Laajin tarjolla oleva koulutus jossa laajaan kokemukseen perustuvaa tietoa.
Kouluttaja opetettu kahdella ihoklinikalla briteissä kouluttajatasolle, ja kehitämme valoimpulssihoitoja myös jatkuvasti eteenpäin.


AHA&BHA happokuorintojen erikoisosaajakoulutus 1200€

-salisyyli-, maito-, manteli-, glykolihappo, jne.. tiedätkö mitä käytät mihinkin iho-ongelmaan, millä altistusajalla tai vahvuudella, mitä seuraat ihossa hoidon aikana, mitä voit tehdä ennen/jälkeen happokuorinnan ja mitä et? Koulutus sisältää turvallisen kuorintasarjan tekoon perusteorian haposta riippumatta ja eritellysti. Opetan aknen, anti age hoidon, hyperpigmentaation hoidon sekä miten ohjaat asiakasta ja miten myydään palvelu niin että asiakas saa tuloksia eikä pelkkiä lupauksia. Koulutus kestää yhden päivän, omat muistiinpanovälineet mukaan.


Pistoshoitokoulutukset:

Pistoshoitokoulutus 1400€ sis. anatomia, täyteainehoidot neula
Pistoshoitokoulutus 1200€ sis  anatomia, lipolyyttiset injektiot neula
Yhdistelmäkoulutus 2000€ sis anatomia, täyteaineet ja lipolyyttiset injektiot

Oppilas huomioi lainsäädännön nykyiset ja tulevat vaatimukset koulutusta hankkiessaan, todistuksen saa kun pääsee loppukokeen läpi täysin pistein ja sitoutuu toimimaan koulutuksen mukaan. Opetus sisältää pistosteorian, turvallisuusteorian, esteettisen suunnittelun perustan sekä injektiotekniikan jolla ei tule luonnotonta tai kudokselle vaarallista tulosta. Oppilaalla omat malliasiakkaat, mallille hoito maksaa ainoastaan ainekustannukset (Evanthia, Lipotene).
Koulutukseen otetaan kerrallaan yksi oppilas ja opetus saattaa kestää kaksi päivää, sisältää kouluttajan tuen myös jatkossa. Lisätietoja: 0413147173

hameen_kosmetologikeskus_logo_luonnonvih
bottom of page