Hyaluronihappo

Hyaluron pen on ilmanpaineella toimiva neulaton täyteainelaite. Hyaluronihappo on kehon oma aine, joka vetää vettä puoleensa tuhankertaisen määrän omaan molekyylipainoonsa nähden. Sitä on meillä lapsena kehossa paljon, siksi ihokin silloin on kimmoisa, terve ja paranee nopeasti. 

Meillä voi täyttää nasolabiaalijuonteet, sibeliusrypyt, marionettiuurteet sekä muotoilla huulia, nenää ja leukaa.

Meillä ei täytetä ylähuulen reunaa koska täyteaineet leviävät siitä hyvin todennäköisesti ajan kanssa ylöspäin sekä työntävät reunaa ulos, ei ylös. Silloin syntyy ei-toivottu ankkaefekti ja huulista näkee että siellä on jotain ylimääräistä.

Meillä tehdään luonnollisia tuloksia vaikka kyseessä olisi isompikin muutos, tavoite on että tuntematon ei osaa sanoa että kasvoja on täytetty.

Saat ottaa mukaan kuvan unelmatuloksesta ja lähdemme työstämään sitä sinulle mahdollisimman todeksi.

Muistathan että yhdellä kertaa ei saa täyttää ihoa liikaa, muuten verisuonet ja hermot saattaisivat jäädä puristuksiin josta seuraa pahimmillaan kudoskuolio.

Jotkut huulet tarvitsevat vahvan neulalla laitettavan aineen (emme tee meillä) volyymin aikaansaamiseksi, hyaluron penillä saa silloin hyvän pohjan jolloin vahvempi aine ei tule kasautumaan herneiksi niin kuin monesti käy. Ilmanpainekynällä ei saa kaikista vahvinta

täyteainetta (mm. poskien kohotus) laitettua,

tästä syystä pidämme hinnan kohdillaan.

Voit varata suunnitteluajan jolloin osaamme arvioida tarvittavat aineet ja määrät.

Hiljaa hyvä tulee.

0,5ml 170€

1,0 ml 250€

hameen_kosmetologikeskus_logo_luonnonvih